30 Mart 2013 Cumartesi

Survivor Panama Oyunu Oyna

Survivor Panama Oyunu Nasıl Oynanır? Survivor Panama oyunu oyna. Acun ILICALI'nın sunduğu sevilen yarışma Survivor Panama oyunu ile çok eğleneceksiniz. Survivor serisi bu sefer PANAMA da. Ümit KARAN ve daha birçok ünlünün katıldığı yarışmanın oyun versiyonunu çok beğeneceksiniz. Ünlüler mi gönüllüler mi? seçin ve oynayın. İyi oyunlar.

29 Mart 2013 Cuma

Suçluları Temizle Oyunu Oyna

Oyun Adı: Suçluları Temizle Oyunu
Kategori: Ateş Nişan Oyunları Oyna
Suçluları Temizle Oyunu 24.03.2013 tarihinde eklendi.
Suçluları Temizle Oyunu Nasıl Oynanır? Suçluları Temizle oyununda tüm suçluları temizlemeniz gerekiyor. Bu tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayacak.Oyun mouse ile oynanmakadır. Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.

oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar , oyun oyna , oyunskor

Pers Prensi 2 Oyunu Oyna

64 Kişi Oynadı
Pers Prensi 2
Oyun Adı: Kral Oyun Pers Prensi 2 Oyunu
Kategori: Macera Oyunları Oyna
Oyun Skor Pers Prensi 2 Oyunu 24.03.2013 tarihinde eklendi.
Pers Prensi 2 Oyunu Nasıl Oynanır? Pers Prensi 2 oyunu oyna. Pers prensi çok zor durumda engelleri aşması için ona yardımcı olmalısınz. Kapılardan birine girin ve maceraya baslayın ama zamana dikkat edin. Oyunu Boşluk ve yön tuşlarıyla oynuyorsunuz. İyi oyunlar. Unutmayın macera oyunları oyunokyanusu.com da oynanır.
oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar , oyun oyna , oyunskor

Angry Birds Kesme Oyunu Oyna

Oyun Adı: Angry Birds Kesme Oyunu
Kategori: Angry Birds Oyunları Oyna
Angry Birds Kesme Oyunu 24.03.2013 tarihinde eklendi.
Angry Birds Kesme Oyunu Nasıl Oynanır? Fruit Ninja - Angry Birds Kesme, Yep yeni angry birds oyunlarını oynayabileceğiniz harbi oyuncu'da yeni kızgın kuşlar oyunlarını sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu oyunumuzda Fruit Ninja adıyla duyulan ve özellikle telefon, ipad gibi mobil cihazlarda çok fazla oynanan meyve kesme oyununun angry birds versiyonudur. Biraz acımasızca ama bu oyunda sinirli kuşlar diye adından oldukça çok söz ettiren angry birds kuşlarını keseceksiniz. Angry birds kesme oyunu gerçek adı birds ninja'dır. Bird ninja oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken kural kuşlarla beraber arada sırada atılan bombaları kesmemenizdir. Aksi halde angry birds kesme oyunu oynarken bomba keserseniz oyun biter ve baştan başlamak zorunda kalırsınız. Combo puanı ile oyun skorunuzu maksimuma çıkarabilir, fruit ninja'da olduğu gibi angry birds ninja yani angry birds kuşları kesme oyununda da oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. İyi oyunlar.
oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

Buz Devri Oyunu Oyna

Oyun Adı: Kral Oyun Buz Devri Oyunu
Kategori: Beceri Oyunları Oyna
Oyun Skor Buz Devri Oyunu 25.03.2013 tarihinde eklendi.
Buz Devri Oyunu Nasıl Oynanır? Buz Devri filminin sevimli sincabı karnını doyurmaya çalışıyor. Oyunu isterseniz yön tuşlarıyla isterseniz W A S D tuşlarıyla oynayabilir, boşluk tuşuyla tekme atabilirsiniz. Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.

oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

Ben 10 Zor Hedef Oyunu Oyna

Oyun Adı: Ben 10 Zor Hedef Oyunu
Kategori: Ben 10 Oyunları Oyna
Ben 10 Zor Hedef Oyunu 27.03.2013 tarihinde eklendi.
Ben 10 Zor Hedef Oyunu Nasıl Oynanır? Ben 10 Zor Hedef oyununda elinizde bulunan lazer silah ile yukarıdan aşağıya doğru düşmekte olan hedefleri vurmanız gerekiyor. Fare yardımı ile atış yapacağınız yönü ayarlayın ve fare tuşu ile atışınız yapın. Her tur için sizden istenilen puanı topladığınızda ilerleyebilirsiniz.İyi eğlenceler dileriz.

oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

Dragon Kardeşler Oyunu Oyna

 Dragon Kardeşler Oyunu Oyna - 2 Kişilik Oyunlar
Oyun Adı: Dragon Kardeşler Oyunu
Kategori: 2 Kişilik Oyunlar Oyna
Dragon Kardeşler Oyunu 28.03.2013 tarihinde eklendi.
Dragon Kardeşler Oyunu Nasıl Oynanır? Dragon Kardeşler oyununu ister tek ister iki kişi oynayabilirsiniz.Dragon kardeşler oyununda dövüş ustalığınızı konuşturup düşmanları öldürmeniz gerkiyor. Savaşçıyı W, A, S, D tuşları ile kontrol edebilir, J, K tuşları ile düşmana saldırabilir ve I tuşu ile özel güçlerini görebilirsiniz. Öldürdüğünüz adamlardan çıkan nesneleri üzerine gelip I tuşu ile onları nasıl kulanacağınızı görebilirsiniz. W ve J tuşlarına basarak özel güçleri kullanabilirsiniz. 2. oyuncu için tuşları menüdeki How To Play kısmından öğrenebilirsiniz.
oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

Aşık Caillou Oyunu Oyna

Oyun Adı: Aşık Caillou Oyunu
Kategori: Çizgi Film Oyunları Oyna
Aşık Caillou Oyunu 28.03.2013 tarihinde eklendi.
Aşık Caillou Oyunu Nasıl Oynanır? Aşık Caillou oyununda sevimli çizgi film kahramanu Caillou nun kız arkadaşı Sara yı öğretmennine yakalanmadan öpmesini sağlayın.İyi oyunlar.

oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

İki Kişilik Basketbol Oyunu Oyna

İki Kişilik Basketbol Oyunu Nasıl Oynanır? İki kişilik basketbol oyununda oyuncunuzu seçip eğlenceli basket atışlarına başlıyorsunuz. Amacınız süre bitmeden önce istenen sayıda basketi atabilmek. Basket toplarını aynı renkteki potalara atmanız gerekiyor. Yön Tuşları ve W, A, S, D tuşları ile oyuncuları kontrol edebilirsiniz. Alt Ok tuşu veya S tuşu yerdeki topu almaya, Üst Ok tuşu veya W tuşu ise atışınızı yapmaya yarıyor.İyi oyunlar dileriz.

 oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

Yeni Bubbles Oyunu Oyna

  Yeni Bubbles Oyunu Oyna - Balon Patlatma Oyunları

Yeni Bubbles
Yeni Bubbles Oyunu Nasıl Oynanır? Yeni bubbles oyununda renkli balonları aynı renteki diğer balonların yanına fırlatıp patlatmalı ve tüm balonları yok ederek bölümleri geçmelisiniz. Giderek zorlaşan ama daha keyifli hale gelen bölümleri oynarken çok eğleneceksiniz. Renkli balonları yanlış renkteki balonların yanına fırlatırsanız tüm brenkli balonlar çoğalarak aşağıya doğru inecekler. Eğer sizin olduğunuz en alt bölgeye kadar gelirlerse oyun sona eriyor.İyi oyunlar dileriz

 kral oyun | oyun skor | oyun oyna

Barbie Yağmur Modası Oyunu Oyna

Oyun Adı: Barbie Yağmur Modası Oyunu
Kategori: Barbie Oyunları Oyna
Barbie Yağmur Modası Oyunu 28.03.2013 tarihinde eklendi.
Barbie Yağmur Modası Oyunu Nasıl Oynanır? Barbie yağmur modası oyununda güzel barbieyi yağmurlu güne uygun kıyafetler ile giydirmelisiniz. Aksesuarlarını unutmayıp  şemsiyesini de ekleyerek yağmur modasını tamamlayabilirsiniz.İyi oyunlar dileriz.

kral oyun | oyun skor | oyun oyna


Doli Bebek Yuvası Oyunu Oyna

4 Kişi Oynadı
Doli Bebek Yuvası
Oyun Adı: Doli Bebek Yuvası Oyunu
Kategori: Kız Oyunları Oyna
Doli Bebek Yuvası Oyunu 28.03.2013 tarihinde eklendi.
Doli Bebek Yuvası Oyunu Nasıl Oynanır? Doli bebek yuvası oyununda amacınız uykudan uyanan bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayıp onlarla en iyi şekilde ilgilenmek. Süre bitmeden önce bebeklerin ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılarsınız sonraki bölüme geçebilirsiniz.İyi oyunlar dileriz.
kral oyun | oyun skor | oyunskor | oyun oyna

21 Mart 2013 Perşembe

Pamela Orçun Öpücük Oyunu Oyna

Oyun Adı: Pamela Orçun Öpücük Oyunu
Kategori: Komik Oyunlar Oyna
Pamela Orçun Öpücük Oyunu 19.03.2013 tarihinde eklendi. 
Pamela Orçun Öpücük Oyunu Nasıl Oynanır? Pamela Orçun Öpücük oyununda sevilen dizi Yalan Dünya nın sevimli karakteri Orçun un Pamela ya öpücük göndermesini salamalısınız. Bir labirent gibi başlayan oyunda fare ile öpücüğe açı verin ve sol tıkla fırlatın. Öpücüğün sağ taraftaki ömrü duvarlara çarptıkça azalmaktadır. Oyun 20 level dan oluşmaktadır. Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.

  kral oyun | oyun skor | oyun oyna

13 Mart 2013 Çarşamba

Usta Okçu Oyunu Oyna

Oyun Adı: Usta Okçu Oyunu
Kategori: Ateş Nişan Oyunları Oyna
Usta Okçu Oyunu 17.02.2013 tarihinde eklendi.
Usta Okçu Oyunu Nasıl Oynanır? Okçuluk sporunu sevenler için güzel bir antreman olacak bir oyun olan Usta Okçu Oyun Okyanusu nda. Usta okçumuza atışlarında yardımcı olup hedefi 12 den vurmasını sağlayın, Oyun yüklendikten sonra JUGAR butonuna basın, okların atış açısını mouse ile ayarlayın, atış gücünü arttırmak için mouse un sol tuşunu yeterikadar basılı tutup bırakarak atışınızı yapın. İyi oyunlar.

10 Mart 2013 Pazar

Aşıklar

Oyun Adı: Oyun Skor Aşıklar Oyunu
Kategori: 2 Kişilik Oyunlar Oyna
Kral Oyun Aşıklar Oyunu 09.03.2013 tarihinde eklendi.
Aşıklar Oyunu Nasıl Oynanır? Aşıklar Oyunun da kim ilk önce uçan kalbi vurarak aşağıdaki çiftin üzerine düşürürse o galip gelecektir.Oyunu ister iki kişi ister tek oyanayabirlirsiniz. Birinci oyuncu Q ikinci oyuncu P tuşuyla ok fırlatabilir. Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.

 oyun skor , kral oyun , oyunskor , oyunlar1 , oyun oyna

12 Dev Adam

17 Kişi Oynadı
12 Dev Adam
Oyun Adı: 12 Dev Adam Oyunu
Kategori: Basketbol Oyunları Oyna
12 Dev Adam Oyunu 10.03.2013 tarihinde eklendi.
12 Dev Adam Oyunu Nasıl Oynanır? 12 Dev Adam oyunu yüklendikten sonra istediğiniz basketbolculardan üç tanesini seçin.Oyuna başladıktan sonra basketbol potasının sürekli hareket ettiğini göreceksiniz.Basket potası hangi hizada ise seçtiğiniz basketçi ile topu fırlatarak topu basket potasına atmanız gerekmektedir.Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.
oyun skor , oyunskor , kral oyun , oyun oyna , oyunlar1, 12 Dev Adam

+oyun 
 

Ben Bilmem Eşim Bilir Duvardaki Delik Oyunu Oyna

Ben Bilmem Eşim Bilir Duvardaki Delik Oyunu Nasıl Oynanır? Ben Bilmem Eşim Bilir Duvardaki Delik oyunu oyna. Ben Bilmem Eşim Bilir Duvardaki Delik oyununda karşıdan gelen duvarda beliren şekle göre eşinizi yönlendirin ve hareketlerini ona göre ayarlayın. Doğru şekli bulunca karşıdan gelen platformda baloncuklar ortaya çıkacaktır. Eğer kendinizi geçemeyecek gibi hissederseniz; sağ alt köşede bulunan “B“, “F” ve “P” bonuslarını kullanabilirsiniz. Bu bonusları kısaca açıklamak gerekirse: “B“: Duvarı patlatır. “F“: Duvarı durdurur, sizde bu zaman içinde kendinizi duvardaki deliğe göreayarlarsınız. Dikkat Edin eşiniz kızmasın. İyi oyunlar...

 oyun skor , oyunskor , kral oyun , oyun oyna , oyunlar1 , Ben Bilmem Eşim Bilir


8 Mart 2013 Cuma

Yunus Zuma Oyunu Oyna

Oyun Adı: Yunus Zuma Oyunu
Kategori: Balon Patlatma Oyunları Oyna
Yunus Zuma Oyunu 07.03.2013 tarihinde eklendi.
Yunus Zuma Oyunu Nasıl Oynanır? Yunus Zuma oyununda Sevimli Yunusun ağzındaki topları aynı renkteki topların olduğu yere mouse ile fırlatıp patlatıyorsunuz. Topun rengini değiştirmek için boşluk tuşunu kullanabilirsiniz. Oyun Okyanusu iyi oyunlar diler.

oyun skor | kral oyun | oyunskor | skoroyun | oyun oyna | oyun siteleri | oyun sitesi | en güzel oyunlar