25 Aralık 2013 Çarşamba

Modern Yılbaşı Kızları

Oyun Adı: Modern Yılbaşı Kızları Oyunu
Kategori: Elbise Giydirme Oyunları Oyna
Modern Yılbaşı Kızları Oyunu 24.12.2013 tarihinde eklendi.

Modern Yılbaşı Kızları Oyunu Nasıl Oynanır? Modern Yılbaşı Kızları oyunu oyna. Oyunokyanusu.com sizler için Modern Yılbaşı Kızları oyununu sunuyor. Modern Yılbaşı Kızları oyunumuzda yılbaşı hazırlıklarını sürdüren güzel kızlarımız ne giyeceklerine karar veremezler. Onlara yardımcı olarak mouse kullanarak giydirin. Yeni yılın en şık en modern kızları yapın. İyi eğlenceler.

24 Aralık 2013 Salı

Yeni Yıl Hediyesi


Oyun Adı: Yeni Yıl Hediyesi Oyunu
Kategori: Beceri Oyunları Oyna
Yeni Yıl Hediyesi Oyunu 24.12.2013 tarihinde eklendi.

Yeni Yıl Hediyesi Oyunu Nasıl Oynanır? Yeni Yıl Hediyesi oyunu oyna. Yeni Yıl Hediyesi oyunu sizler için en güzel oyunlar sitesi oyunokyanusu.com da. Yeni Yıl Hediyesi oyunumuzda sevimli örümcek baba hazırlamış olduğu hediyeleri bütün ailesine dağıtmak istiyor. Ona yardımcı olarak hediyleri diğer aile üyelerine verin. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Tek Ok


Oyun Adı: Tek Ok Oyunu
Kategori: Ateş Nişan Oyunları Oyna
Tek Ok Oyunu 24.12.2013 tarihinde eklendi.

Tek Ok Oyunu Nasıl Oynanır? Tek Ok oyunu oyna. Tek Ok oyunu sizler için oyunokyanusu.com da. Tek Ok oyununda okçu kızımız tek ok hakkını kullanarak oyundaki canavarları avlamalısınız. Süresi içinde canavarları avlayarak diğer bölümlere geçin. Unutmayın tek atış hakkınız var. WASD tuşlarıyla okçu kızı kontrol edin ve Mouse ile oku hedef alarak fırlatın. İyi eğlenceler.

Kanlı Cadde

Oyun Adı: Kanlı Cadde Oyunu
Kategori: Dövüş Oyunları Oyna
Kanlı Cadde Oyunu 23.12.2013 tarihinde eklendi.

Kanlı Cadde Oyunu Nasıl Oynanır? Kanlı Cadde oyunu oyna. Kanlı Cadde oyunumuz sizler için en güzel oyunların yer aldığı oyunokyanusu.com da. Kanlı Cadde oyununda şehrin sokakları zombiler tarafından kuşatılmıştır. Polisler zobilere karşı mücadele etmekte zorlanmaktadırlar. Zombileri temizlemek için polislere yardımcı olmalısınız. Klavyeden 1-2-3 tuşlarına basarak özel güçlerinizi kullanın. Q tuşuyla da silah değişikliği yapabilirsiniz. Bölüm sonlarında kazandığınız paralar ile S tuşuna basark SHOP bölümünden güçlerinizi ve özelliklerinizi daha da arttırabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Anti Virüs Oyunu


Oyun Adı: Anti Virüs Oyunu
Kategori: Oyun Skor Oyunları Oyna
Anti Virüs Oyunu 23.12.2013 tarihinde eklendi.

Anti Virüs Oyunu Nasıl Oynanır? Anti Virüs oyunu oyna. Anti Virüs oyunu en güzel oyunlar sitesi oyunokyanusu.com da. Anti Virüs oyunumuzda bilgisayar ve telefon sistemlerine giren virüslerin nasıl yok olduğunu tespit ederek sağlam ve güçlü bir anti virüs oluşturmalısınız. Mouse ile virüslere karşı kullanacağınız araçları seçmeli ve daha sonra virüslerin üzerine tıklayarak onlardan çıkan anahtarları toplamalısınız. Yeterli sayıda anahtara ulaştığınızda bir sonraki virüs saldırısına karşı hazırlıklı olmalısınız. En iyi antivirüs programını siz yapın. İyi eğlenceler.

Tatlı Yılbaşı Kedisi


Oyun Adı: Tatlı Yılbaşı Kedisi Oyunu
Kategori: Elbise Giydirme Oyunları Oyna
Tatlı Yılbaşı Kedisi Oyunu 23.12.2013 tarihinde eklendi.

Tatlı Yılbaşı Kedisi Oyunu Nasıl Oynanır? Tatlı Yılbaşı Kedisi oyunu oyna. Tatlı Yılbaşı Kedisi oyunu sizler için oyunokyanusu.com da. Tatlı Yılbaşı Kedisi oyunumuzda kedimizi yılbaşı partisine hazırlıyoruz. Göz rengini, ten rengini, saç şeklini, kıyafetlerini seçerek güzel kedimizi süslüyoruz. Partinin en güzel kedisi yapıyoruz. İyi eğlenceler.

Akıllı Salyangoz 6


Oyun Adı: Akıllı Salyangoz 6 Oyunu
Kategori: Beceri Oyunları Oyna
Akıllı Salyangoz 6 Oyunu 20.12.2013 tarihinde eklendi.

Akıllı Salyangoz 6 Oyunu Nasıl Oynanır? Orjinal Adı : Snail Bob 6 : Winter Story
Akıllı Salyangoz 6 oyunu oyna. Akıllı Salyangoz 6 bu sefer karşımıza bir kış hikayesi olarak çıkıyor. Akıllı salyangoz 1, Akıllı salyangoz 2, Akıllı salyangoz 3, Akıllı salyangoz 4, Akıllı salyangoz 5 serilerinde olduğu gibi bu oyunda da kış şartlarında akıllı salyangozumuzu oyunda belirtilen nesneler yardımıyla çıkışa kadar götürün. Sevgilisiyle kar topu oynamaya çıkan sanail bob arıların ve canavarların saldırısına uğrar. Sevgilisi Mrs. Snail Bob kaçırılır. Kurtarma operasyonu böyle bir macerayla başlar. Yıldızları da oyunlarda toplamayı unutmayın. Gizli 3 yıldız bulunmaktadır. Akıllı salyangoz 7 oyunuyla görüşmek üzere. İyi eğlenceler.


Koşucu Fred


Oyun Adı: Koşucu Fred Oyunu
Kategori: 3D Oyunlar Oyna
Koşucu Fred Oyunu 24.12.2013 tarihinde eklendi.

Koşucu Fred Oyunu Nasıl Oynanır? Koşucu Fred oyunu oyna. Koşucu Fred oyunu sizler için oyunokyanusu.com da. Koşucu Fred oyunu herkesin heyecanla oynadığı harika bir oyun. 3 Boyutlu oyunlar kategorisindeki bu oyunda Fred koşarak yaratıklardan kaçmaktadır. Korkuyla nasıl koştuğunu, nereye koştuğunu bilemez. Yön tuşlarıyla Fredi kontrol edin ve Boşluk tuşuyla da zıplamasını sağlayın. Önündeki engellerle dolu parkuru geçmesini ve yol üstündeki puanları toplamasını sağlayın. İyi eğlenceler.
---
Running Fred game. Fred oyunokyanusu.com my runner game for you. Running Fred game is a great game for everyone to play with enthusiasm. Fred, 3D running game in the category of creatures in this game is to escape from. How fearfully run, that does not know where to run. Fred check with the arrow keys and the spacebar to make it jump. Filled with obstacles and cross the road at the top of the course provides a collection of points. Good fun.
---
Фред бегун. Фред oyunokyanusu.com мой бегун игра для вас. Фред Runner игра большая игра для всех, чтобы играть с энтузиазмом. Фред 3D работает игру в категории существ в этой игре, чтобы выйти. Как страшно работать, что не знает, куда бежать. Фред проверить с помощью клавиш со стрелками и пробел, чтобы сделать его прыгать. Заполненный с препятствиями и пересечь дорогу в верхней части курса предоставляет коллекцию очков. Хорошая забава.
---
Fred Läufer-Spiel. Fred oyunokyanusu.com meine Läufer-Spiel für Sie. Fred Runner Spiel ist ein tolles Spiel für alle, mit Begeisterung zu spielen. Fred 3D-Spiel läuft in der Kategorie der Kreaturen in diesem Spiel ist, zu entkommen. Wie ängstlich führen, dass nicht weiß, wo zu laufen. Fred überprüfen Sie mit den Pfeiltasten und der Leertaste, um sie zu springen. Gefüllt mit Hindernissen und überqueren die Straße an der Spitze der Kurs bietet eine Sammlung von Punkten. Gute Unterhaltung.